Er zijn: 136 gasten online
 
http://ikwordzzper.nl

Marketing Lynx

Marketing Lynx EindhovenMarketing Lynx is een internet marketing bureau uit Eindhoven dat naast alle belangrijke onderdelen van online marketing (Search, Social, Content, Display & E-mail) ook zakelijke fotografie en website ontwikkeling aanbiedt (met name WordPress).
 
Waarom 3 hoofdactiviteiten?
De combinatie van deze 3 hoofdactiviteiten is uniek maar eigenlijk heel logisch. Deze diensten zijn namelijk complementair aan elkaar: de website is de basis van online marketing (doormeten van bezoekers/conversies en vindbaar zijn in zoekmachines). Fotografie (content) overtuigt uw klanten van uw professionaliteit en heeft een grote aantrekkingskracht (meer conversies). Middels goede foto’s kunt ook weer goed presteren in sociale kanalen en zoekmachines. Zodoende is de cirkel rond: gerichte internet marketing + content óp website =  online succes! Naast deze activiteiten worden er ook nog een aantal websites gepubliceerd waarmee omzet wordt gegenereerd aan de hand van AdSense (CPC) en Affiliate Marketing. U kunt hierbij denken aan websites als AlleSpreekbeurten.nl en Lensreviews.nl

Bezoek de website

Als u behoefte hebt aan meer informatie raad ik u aan om mijn website te bezoeken. Daar treft u veel informatie over alle diensten. Tevens kunt u de referenties raadplegen en gemakkelijk contact opnemen voor een gratis adviesgesprek.

Ik hoop snel met u kennis te maken!
Ektor Tsolodimos
Eigenaar Marketing Lynx